Over ons

Kwaliteit

Garantie

Eerlijke prijs

Uw vakschilder in Rotterdam en omstreken

Hans de Boer Schilderwerken is een erkend, kwaliteits- en servicegericht schildersbedrijf in de omgeving van Rotterdam. Al bijna 40 jaar leveren wij een totaalpakket aan werkzaamheden van binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Wij werken met een klein professioneel team van vaste schilders die al vele jaren met veel passie en plezier hun vak uitoefenen. De vaste klanten die wij hebben opgebouwd zijn o.a. woonachtig in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Schiedam en Vlaardingen.

 

Hans de Boer Schilderwerken
Hans de Boer Schilderwerken (10)

Kwaliteit schilderwerk staat voorop
Schilderen is een ambacht waarbij alleen met precisie, perfectie en de juiste mentaliteit de gewenste resultaten behaald kunnen worden. Kwaliteit, snelheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

De kwaliteit van ons schilderwerk vormt de basis van Hans de Boer Schilderwerken. Onze medewerkers zijn allen specialisten op dit gebied en wij werken bij al onze schilderwerken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke verf, zoals Sigma verf. Met onze kwaliteit bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw woning.

 

We bieden een zeer uitgebreid dienstenpakket. Onze diensten:

  • Binnen– en buitenschilderwerk
  • Sauswerk van wanden en plafonds
  • Behangen, glasweefsels en overige wandafwerkingen
  • Spuitapplicaties met meerkleurenverven
  • Decoratieve afwerkingen als sponsen, wikkelen en spatelen
  • Houtrenovaties en – reparaties
  • Schadeherstel van alle voorkomende schilderwerken en beglazingen

 

Hans de Boer Schilderwerken (9)
Hans de Boer Schilderwerken (1)

Garantie op schilderwerk
Als erkend schildersbedrijf is Hans de Boer Schilderwerken aangesloten bij OnderhoudNL Garantie. Hiermee bent u verzekerd van vakkundigheid, betrouwbaarheid en de afgesproken kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie.

Wij werken volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis wat maakt dat zij hier volledig achter staan. Bovendien geven wij minimaal 2 jaar garantie op buitenschilderwerk en 4 jaar op binnenschilderwerk. Kijk voor de algemene consumentenvoorwaarden op OnderhoudNL Garantie.

 

Hans de Boer Schilderwerken (2)
Hans de Boer Schilderwerken (5)

Eerlijk, flexibel en transparant
Transparantie vinden we belangrijk en we houden ons dan ook graag aan onze beloften. Voorafgaand aan de klus nemen we de tijd om tot duidelijke en heldere afspraken met u te komen over de planning, de werkzaamheden en uiteraard de prijs. Zo weet iedereen waar hij aan toe is doordat een goede voorbereiding immers de helft van het werk is. Bovendien geven we u een eerlijk advies over de werkzaamheden die wel of niet gedaan moeten worden en eventueel wanneer deze kunnen plaatsvinden bijvoorbeeld gespreid over de jaren. Tijdens een klus zijn wij altijd aanspreekbaar, op de steiger of op kantoor. Dit maakt dat wij heel flexibel met al uw wensen en behoeftes kunnen omgaan. Zo zorgen we dat we samen tot een mooi en goed resultaat komen.