Schilder de wereld in je eigen kleuren,

dan wordt hij nooit ééntonig

BUITENSCHILDERWERK

Uw huis is uw visitekaartje

De eerste indruk die mensen krijgen van uw woning, winkel of bedrijfspand is de uitstraling van de buitenkant. Een nieuwe kleur zorgt al snel voor een frisse en mooie uitstraling.

 

Om uw huis in goede staat te houden is het van belang dat uw houtwerk bescherming krijgt door het regelmatig te schilderen. Door de verschillende weersomstandigheden heeft het houtwerk namelijk veel te verduren. Door het buitenschilderwerk regelmatig te laten controleren en te onderhouden voorkomt u houtrot en afbladderende verflagen. Het is aan te raden om het buitenschilderwerk ongeveer eens per vijf jaar uit te (laten) voeren, afhankelijk van het materiaal dat is gebruikt.  Wij kunnen u helpen met alle schilderklussen in en om uw woning! Ook adviseren we u graag, bijvoorbeeld over het toepassen van kleur en materiaal. Zo heeft u jarenlang plezier van uw woning.

IMG_3279

BINNENSCHILDERWERK

De uitstraling en kwaliteit van professioneel en goed binnenschilderwerk

Zoekt u een betrouwbaar schildersbedrijf voor uw binnenschilderwerk in de omgeving van Rotterdam? Hans de Boer Schilderwerken staat graag voor u klaar. Wij leveren kwaliteit, service en garantie. Wij garanderen dat u met plezier een van onze vakmensen in uw huis laat.

 

Het binnenschilderwerk in uw huis kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Strak afgewerkte muren, maar ook kleuren en effecten maken uw huis helemaal af en zorgen voor een mooie en persoonlijke uitstraling. Wij adviseren u graag over kleurgebruik, speciale verven, of het herstellen van (water)schade. Naast een mooie uitstraling helpt professioneel schilderwerk ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Naast het reguliere schilderwerk verzorgen wij ook diverse andere werkzaamheden die het interieur verfraaien zoals; behangen, stucwerk, spac-spuitwerk en sierpleister.

 

De kwaliteit van goed binnenschilderwerk is essentieel voor de duurzaamheid van uw woning. Daarom werken wij alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten zoals bijvoorbeeld Sikkens en Sigma. Wij maken in huis alleen gebruik van oplossingsvrije- en geurarme verven waardoor de overlast voor u minimaal is. Voor onze schilders aan een klus beginnen wordt de werkplek eerst vakkundig afgeplakt, zodat uw eigendommen ook tijdens het werk goed beschermd zijn. Om onze kwaliteit te garanderen zijn wij aangesloten bij Onderhoud NL Garantie.

Onderhoudsplan

Met een onderhoudsplan voor een termijn van 10 jaar heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw woning zonder onverwachte kosten. Door regelmatig onderhoud verkeert uw huis altijd in de beste conditie. U komt niet meer voor verrassingen te staan en bent aantoonbaar minder geld kwijt.

 

Het Onderhoudsplan start met een volledige onderhoudsbeurt. Op deze manier krijgen we een mooi referentiepunt van waaruit we het verdere onderhoud van uw woning plannen. In afstemming met u en rekening houdend met uw wensen maken wij voor u een onderhoudsplan op maat. Daarna verzorgen wij het schilderwerk volgens het onderhoudsplan. Dit betekent zowel volledige onderhoudsbeurten als het tussentijds controleren, schoonmaken, repareren en bijwerken van het schilderwerk. Informeer bij over de mogelijkheden.

Spuitwerk

Uw muren, plafonds, deuren en kozijnen worden niet met een kwast of roller, maar met een verfspuit weer als nieuw gemaakt. Het afplakwerk neemt iets meer tijd in beslag dan bij normaal schilderwerk. Er gelden wel dezelfde voorbereidingen als met schilderen: ontvetten, schuren, plamuren en kitten. Het spuiten met verf gaat echter vele malen sneller dan via een traditionele wijze. Het eindresultaat is niet alleen een beter gedekte ondergrond. De ondergrond is gladder, zonder vuil en het totaalwerk is goedkoper. Hierdoor bespaart u dus enorm!

Spuitwerk kelder

Houtrenovatie en Houtreparatie

Naast onze schilderwerkzaamheden voeren wij ook regelmatig houtrot reparaties uit. Het probleem van houtrot is dat het vaak onopgemerkt toeslaat aan houten kozijnen, deuren en andere houten onderdelen aan uw woning. Vocht is de grote veroorzaker van houtrot. Als hout langdurig in aanraking komt met vocht dan ontstaan er schimmels. Deze veroorzaken uiteindelijk houtrot. Het is dan ook zeer belangrijk om houtrot zoveel mogelijk te voorkomen en daar waar nodig te repareren. Zo voorkomt u hoge kosten en blijft u schilderwerk in topconditie. Houtrot wordt vaak veroorzaakt door:

  • Slecht onderhoud aan schilderwerk waardoor uw houtwerk langdurig vochtig blijft;
  • Slechte of niet correcte afdichting van de beglazing;
  • Onopgemerkte naden in planken en kozijnen waardoor vocht vrij spel heeft;
  • Vuil in hoeken van houten constructies houdt vocht vast;
  • Lekkages van goten op houten onderdelen;

Het is natuurlijk altijd het beste om houtrot te voorkomen. Door regelmatig uw schilderwerk en kitwerk te laten controleren en daar waar nodig te herstellen, voorkomt u vaak de grotere problemen zoals houtrot.