Naam: Familie Franken

Plaats: Schiebroek
Opdrachtomschrijving: Buitenschilderwerk
Datum: 20 Apr, 2016
Ik kwam eigenlijk alleen maar bij dit bedrijf terecht om een offerte aan te vragen. Maar de schilder heeft een zeer goede indruk op me gemaakt met zijn vakkennis. Hij wist echt waar hij over praatte. Ook al was hij wat duurder dan de andere offertes we hebben de schilder de klus laten uitvoeren en we zijn weer tevreden.

IMG_1557

Naam: Van der Meer

Plaats: Hillegerschberg
Opdrachtomschrijving: Binnenschilderwerk
Datum: 23 Jul, 2016
Jaren geleden liet ik de buitenkant mijn huis door Hans de Boer Schilderwerken schilderen. Doordat ik zeer tevreden ben over  de kwaliteit van het schilderwerk heb ik ook de binnenkant van het huis laten schilderen. Het zijn fijne en zorgvuldige schilders die goed werk afleveren. Ook werken ze erg netjes. Onlangs was ons huis weer toe aan een frisse uitstraling en uiteraard heb ik weer Hans de Boer ingeschakeld. 

Naam: Elise Kamp

Plaats: Utrecht
Opdrachtomschrijving: Kozijnen verven
Datum: 11 Okt, 2016
Onze kozijnen moesten weer een onderhoudsbeurt hebben. Nu kunnen we dit natuurlijk zelf maar doordat we het hebben uitbesteed hebben we er totaal geen werk van en weten we zeker dat het goed wordt gedaan. Daar betaal ik graag voor. We zijn dan ook zeer tevreden over het resultaat!

IMG_4252

Naam: Dhr. Hille

Plaats: Capelle a/d IJssel
Opdrachtomschrijving: Dakgoten verven
Datum: 4 Mrt, 2017
Ik heb deze klus uitbesteed, omdat het op mijn leeftijd een te riskante klus is. Hans de Boer Schilderwerken heeft het keurig gedaan, dus ik hoef er de komende jaren niet meer naar om te kijken.